Meer lef om voor
jezelf te kiezen

Event voor vrouwen

10 en 11 oktober 2019

in het midden van het land

“Na een burn-out heb ik de moed gehad voor mezelf te kiezen
en dat heeft mijn leven positief veranderd”

 

WIL JIJ GRAAG VEEL MEER VANUIT (ZELF)VERTROUWEN EN RUST VOOR JEZELF KIEZEN?

 Ben jij een rationele vrouw, die het beste uit zichzelf wil halen? Die graag krachtig wil zijn en niet steeds wil twijfelen over keuzes? Zowel privé als qua werk of business?

Maar merk jij dat je in jouw dagelijks leven te veel malende gedachten hebt en jij je te veel laat leiden door anderen? En ook door twijfel en schuldgevoel?

Weet jij dat jij jouw ruimte meer zou mogen innemen om voluit te kunnen leven, werken of ondernemen? En ook met veel meer zachtheid en liefde? Maar weet jij niet hoe?

Wil jij weten waar jij precies op leegloopt?

Dan ben jij klaar voor een nieuwe start!

Om veel meer voor jezelf te gaan staan. Niet vanuit hardheid, maar juist vanuit liefde. Je wilt de reis van hoofd naar hart maken. En daarmee de betere versie van jezelf worden. Zodat je trots kunt zijn op jezelf en een inspiratie kunt zijn voor anderen.

Er is 1 ding dat jij moet weten: Jij bent de enige die hierin verandering aan kan brengen. Ik kan je er bij helpen, maar jíj moet de stap zetten.

“van geleefd worden naar aan het roer staan van jouw leven”

Ik ga jou haarfijn uitleggen hoe dat zit tijdens mijn 2-daagse event op 10 en 11 oktober. En ook hoe het komt dat het tot nog toe voor jou anders was.

Als je voor jezelf kiest wil dat nog niet zeggen dat je egoïstisch bent. Nee, voor jezelf kiezen vanuit jouw authenticiteit geeft jou een hele andere uitstraling. Dat zullen anderen ook aan je kunnen zien. Een uitstraling van een zelfbewuste vrouw!

En dat is het verschil tussen gelukkige en succesvolle vrouwen én vrouwen die onvoldoende hun ruimte innemen, regelmatig schuldgevoelens ervaren en daarmee niet hun hart volgen.

Life changing

Op mijn 2-daags event laat ik je reflecteren en krijg jij inzicht hoe jij het nu doet in jouw leven.

Ik verander jouw mindset en zet jou in beweging.

Je stapt in een ander bewustzijn, zodat jij gewoon wéét dat je andere keuzes kunt maken. En je voelt dat je daardoor veel meer geluk en succes ervaart.

Vanuit vertrouwen een enorme rust en (zelf)liefde. Klinkt fantastisch, hè?

Maar het is geen fantasie, want dit kan ook jouw realiteit worden. Ik leer je alles over lef hebben om voor jezelf te kiezen. Klinkt dat als hard moeten zijn en assertief? Dat is nou net niet wat ik bedoel, want ik ga je leren te leven vanuit een liefdevolle houding. Je zult een grote stap maken richting een gelukkig en succesvol (werk)leven!

Denk jij dat een droomleven voor jou niet mogelijk is?

Als jij dat denkt dan doe jij jezelf echt tekort.

Iedereen kan namelijk keuzes maken richting een zelf verkozen droomleven. Op dit moment ervaar je dat nog niet, maar ik weet dat het mogelijk is. Ik heb al vele andere vrouwen hierin mogen begeleiden. Het kan ook jouw realiteit worden.

Laat mij je een spiegel voorhouden. Ik laat je voelen dat je het waard bent om voor jezelf te kiezen. Jij bent geen uitzondering, dit is ook voor jóu weggelegd. Daar kun je op vertrouwen.

Je staat er niet alleen voor. Ik ben er om jou verder te helpen. Daarom is er op 10 en 11 oktober het event Meer lef om voor jezelf te kiezen! Speciaal voor jou. Zet die stap!

Als je voor jezelf kiest wil dat nog niet zeggen dat je egoïstisch bent. Nee, voor jezelf kiezen vanuit jouw authenticiteit geeft jou een hele andere uitstraling. Dat zullen anderen ook aan je kunnen zien. Een uitstraling van een zelfbewuste vrouw!

En dat is het verschil tussen gelukkige en succesvolle vrouwen én vrouwen die onvoldoende hun ruimte innemen, regelmatig schuldgevoelens ervaren en daarmee niet hun hart volgen.

$

Je ervaart hoe je door te reflecteren zelfinzicht krijgt.

$

Je herkent wat jou tot nog toe tegen hield voor jezelf te kiezen.

$

Ik leid jou met mijn methode naar het maken van andere keuzes.

$

Ik leer jou hoe je voor jezelf kunt kiezen.

$

Ik laat jou de stap zetten.

$

Ik breng jou weer naar jouw gevoel.

Je krijgt een werkboek waarmee je tijdens dit event actief aan de slag gaat. Je zult ontzettend veel leren tijdens het event.

Ik help je de stappen te zetten die écht werken om voor jezelf te kiezen vanuit liefde en zonder schuldgevoel. Zodat jij beter gaat functioneren, zowel privé als op gebied van werk of jouw ondernemerschap.

IK COACH OOK TIJDENS HET EVENT, ZODAT…

=

Je weer energiek bent en een groot vertrouwen kunt ervaren

=

Je zelfvertrouwen een boost krijgt

=

Jij je niet meer zo laat leiden door wat anderen vinden

=

Jij doordat je écht jezelf bent anderen kunt inspireren

=

Je weet wat jíj wilt en daarnaar kunt handelen

=

Je weer rust en ruimte kunt ervaren om keuzes te maken waar Jij blij van wordt

=

Jij optimaal en voluit kan leven

=

Jij minder in je hoofd gaat zitten

Ik weet hoe ik jou daarin stappen kan laten zetten.

Ik heb het namelijk ook al bij vele andere vrouwen gedaan.

Herken je dit?

$

“Ik maak me zorgen over mijn bedrijf of baan, nu ik niet lekker in mijn vel zit”

$

“ik heb veel negatieve gedachten en die malen maar door.”

$

“Ik ervaar dat ik te weinig energie heb en daardoor kan ik niet leven zoals ik zou willen”

$

“Ik zou weer de persoon zou willen zijn van X jaar geleden, toen ik nog lekker in mijn vel zat”

$

“ik laat me te veel beïnvloeden door onrealistische beren op de weg”

Dan ben jij klaar voor een volgende stap!

Ervaar het tijdens mijn 2-daagse op 10 en 11 oktober.

Ik laat door praktische oefeningen jouw mindset veranderen. Je gaat daardoor gegarandeerd en moeiteloos meer jouw ruimte in nemen, meer voor jezelf kiezen, zowel zakelijk als privé. Je krijgt betere relaties en daarnaast ervaar je vanzelf een groot innerlijk vertrouwen dat het goed is zoals jij bent.

Je leeft maar één keer, dus leef voluit!

OVER MIJ

Ik geloof dat iedere vrouw tot volle ontplooiing mag komen door keuzes te maken, waardoor zij voluit kan leven. Iedere dag kan zij beslissen het anders te gaan doen, waardoor zij veel meer vanuit haar gevoel zal leven. Ik ben daar zelf het levende bewijs van.

Als jurist kreeg ik een burn-out en als gevolg daarvan is mijn leven echt drastisch veranderd. Ik ben veel meer vanuit mijn hart gaan leven en heb een carrière switch gemaakt van jurist naar coach. Na voltooiing van mooie coachopleidingen heb ik een bewezen effectieve methode ontwikkeld om bij vrouwen klachten van burn-out te voorkomen of om hen daarvan duurzaam te laten herstellen. Mijn klanten zeggen dat ik hen op een warme maar spiegelende manier de beweging van hoofd naar hart laat maken. Met als resultaat dat zij zonder twijfel of schuldgevoel energiek en voluit kunnen leven.

Ik inspireer andere vrouwen en kan dat ook voor jou betekenen. 

IK LEER JOU OM VANUIT KALMTE EN RUST
VEEL MEER VOOR JEZELF TE KIEZEN

ZONDER TWIJFEL OF SCHULDGEVOEL

Hoe zou het zijn als jij stopt met denken dat het vanzelf wel anders wordt?

Als jij het proces van persoonlijke ontwikkeling nu ingaat, samen met andere gelijkgestemde vrouwen?

Hoe zou het zijn als jij het dit jaar écht anders kan gaan doen?

En het leven gaat leiden zoals jij dat graag wilt?   

Meer lef om voor jezelf te kiezen

Het zijn 2 compleet verzorgde dagen, inclusief fantastisch lunchbuffet

 Bij aanmelding vóór 15 juli geldt een vroegboekkorting van €100, dus dan betaal je slechts €247,-

Datum: 10 en 11 oktober 2019

Investering: € 347,- (excl. BTW voor zakelijke aanmeldingen)

}

Tijden: 09:30 – 17:00 uur (beide dagen)

Locatie: Amersfoort (meer info volgt later)