In 5 stappen naar een gelukkig en succesvol (werk)leven

 Wat houdt het programma in 5 stappen naar

een gelukkig en succesvol (werk)leven in?

Als je meedoet aan dit individuele programma (met als extra bonus een groepsevent met andere gelijkgestemde vrouwen, die het traject ook volgen) ontdek je in een paar maanden wat je het allerliefste wilt doen en hoe je dat ook succesvol in je leven, werk of bedrijf en privé, kunt doorvoeren. Dit zal leiden tot veel meer focus, maar ook rust, (zelf)vertrouwen en geluksbeleving. Je bereikt een manier van leven, waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen bereiken.

Het effectieve programma is gedeeltelijk online en de modules doe je op jouw moment. Je ontvangt om de week een module dus je kunt in alle rust aan de slag. Daarnaast kent het programma 3 verdiepende coachsessies, zodat je beter zicht krijgt op wat er specifiek voor jou speelt. Een heel belangrijk onderdeel om jou van hoofd naar hart te brengen is mijn meditatiecursus voor beginners. En natuurlijk is de coaching ook een duwtje in de rug. Het 1-op-1 contact met mij is noodzakelijk om de gewenste duurzame omslag te krijgen in jouw mindset, overtuigingen en gedrag.

Ik ben expert op dit gebied en garandeer jou dat jouw leven met dit programma binnen 3 maanden anders zal zijn. Het geeft een boost aan jouw persoonlijke ontwikkeling: hoe je denkt, hoe jij je voelt, hoe je reageert. Veel meer bij jezelf, waardoor je krachtiger keuzes kunt maken en voor jezelf kunt kiezen. Je zult een geheel andere, zachtere en tegelijkertijd krachtiger uitstraling krijgen, waarmee je anderen zult inspireren.

Jij gaat jouw verlangen omzetten naar écht anders leven. Want jij gaat je hart volgen. Daar is moed en vertrouwen voor nodig en een dosis geloof in jezelf. En ik ga je daarbij helpen zodat jij jouw droomleven moeiteloos bereikt. Uiteraard moet jij wel het commitment hebben en de tijd en energie er in steken, maar dan garandeer ik jou dat jouw leven drastisch zal veranderen. Je wordt een gelukkiger mens die veel meer vanuit rust en innerlijke kracht keuzes maakt. En daarmee anderen inspireert.

Dan zal jij je gelukkig en succesvol voelen omdat jij doet wat jij wilt doen op de manier waar jij blij van wordt.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

5

10 modules

In de online trainingsomgeving ga je aan de slag en krijg je in 10 modules begeleiding op verschillende onderwerpen, zodat jij je steeds bewuster wordt hoe jij de dingen in jouw leven doet. Deze trainingsvideo’s werken heel krachtig en kun je telkens weer bekijken waardoor je de waardevolle kennis maximaal tot je kunt nemen. Aan het einde van iedere module deel jij jouw inzichten met mij en hebben we daarover contact.

5

persoonlijke coachsessies

4 intensieve coachsessies, waarin je persoonlijke begeleiding krijgt van Sonja. Met volop ruimte voor jouw specifieke begeleiding op maat. Want iedereen heeft andere dingen meegemaakt en daardoor specifieke ontwikkelvragen. In de sessies worden inzichten verkregen en belemmerende overtuigingen getransformeerd door middel van NLP en  (familie) opstellingen. Wanneer jij wordt geblokkeerd door ervaringen in het verleden dan kan ik die voor jou met emdr behapbaar maken. Op deze manier kom je op een diepere laag in een flow en zul je veel meer rust, (zelf)vertrouwen en energie gaan ervaren. Je kunt dan heel makkelijk en zonder enige belemmering keuzes maken die bij jou passen en moeiteloos leiden naar een gelukkig en succesvol (werk)leven.

5

Bonus: 1 inspirerende transformatie VIP groepsbijeenkomst

1 live inspirerende groepsbijeenkomst in de tweede helft van het traject, waarin de transformatie wordt bekrachtigd. Die bijeenkomst vindt plaats op een prachtige locatie in het midden van het land (Amersfoort) waarin je door Sonja wordt begeleid naar nog meer verdieping. Zo weet jij zeker dat jij echt al jouw belemmeringen voor een gelukkig en succesvol (werk)leven uit de weg hebt geruimd. Deze groepsdynamiek levert verdieping op en bovendien ervaar je de positieve input en steun van de groep met gelijkgestemden. Vanzelfsprekend kun je al je vragen stellen.

5

Gelijkgestemde vrouwen

Op de live bijeenkomst omring je je met gelijkgestemde vrouwen aan wie je veel zult hebben door het delen van ervaringen en successen. Op die manier kun jij je netwerk uitbreiden met vrouwen die dezelfde ontwikkeling als jij doormaken. Want jouw persoonlijke ontwikkeling gaat na het traject natuurlijk door.

Gun jij jezelf een volgende stap?

Wil jij daarin investeren? Ik doe niets liever dan andere vrouwen helpen die stap te zetten om de betere versie van zichzelf te worden. Ik heb dan ook een effectief programma ontwikkeld, genaamd in 5 stappen naar een gelukkig en succesvol (werk)leven, dat jou gegarandeerd helpt om een gigantische en duurzame sprong te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je zult verrast zijn over wat er mogelijk is.

 Het programma levert jou het volgende op:
$

Je krijgt helder wat jij wilt bereiken in jouw werk en privéleven en creëert daarmee heel makkelijk focus

$

Je bent in staat belemmerende gedachten los te laten, waardoor jij moeiteloos keuzes kunt maken waar jij blij van wordt 

$

Relaties die moeizaam verliepen zullen positief veranderen

$

Je gaat van overleven en hard werken naar FLOW

$

Je gaat moeiteloos voor jezelf kiezen, waardoor jij veel meer voldoening ervaart

$

Je zal een groot innerlijk vertrouwen gaan ervaren dat het goed is zoals jij bent.

$

Je zult jouw leven als gelukkig en succesvol ervaren en daardoor een inspiratie zijn voor anderen

Wil jij dit ook? Waarom wachten?
Als je blijft doen wat je deed blijft je leven zoals het is.

 

 

Vind jij investeren in jezelf spannend? Weet dat je het wél uitgeeft aan een vakantie maar dan kom je in dezelfde mindset weer terug.

 

Door dit traject zul je anders in het leven gaan staan en dat is wat jij wilt, toch? 

 

Zet NU de volgende stap en mail me naar info@sonjajansen.nl.
Dan plannen we een afspraak in om te sparren of dit programma is wat jij nodig hebt. 

Je kunt uiterlijk 31 augustus as. starten en er is een maximale ruimte voor 6 vrouwen in een groep. Ben jij daar één van?

EENMALIGE INVESTERING

 3 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik loop een stuk op jouw levenspad met je mee.

Hoe haal je het meest uit je deelname?

N

Je hebt een positieve instelling.

N

Je neemt actief deel aan het programma.

N

Je bent een inspirerend voorbeeld voor de andere meesterlijke vrouwen, zodat ze van jou kunnen leren.

N

Je hebt geen oordeel over keuzes of ervaringen van andere deelnemers.

N

Je begrijpt dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw resultaten.

N

En tot slot doorloop je natuurlijk alle modules en doe je de oefeningen, zodat je jouw eigen proces kunt doorlopen.

Wanneer is deelname géén goed idee …

M

Als je denkt dat er eerst nog van alles moet veranderen voordat jij deze stap kunt zetten.

M

Als jij andere zaken voorrang geeft boven je eigen ontwikkeling en geluk.

M

Als je denkt dat het vanzelf goed komt. Dat is niet zo, want als je blijft doen wat je deed dan houd je wat je hebt.

M

Als je denkt dat je geen (financiële) middelen hebt en geen oplossing ziet middelen er voor vrij te maken.

M

Als je het niet waard vind in jezelf te investeren in tijd, energie en geld.

Wat gaan de online modules jou opleveren:

5

Je bepaalt jouw stip op de horizon, zodat je de juiste koerst kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven.

5

Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

5

Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield en daardoor succesvol leven te kunnen leiden.

5

Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen

5

Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren

5

Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven

5

Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.

5

Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je alleen nog die dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt.

5

Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren.

5

Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal “in the lead”.

Voel jij dat dit is wat jij nodig hebt om alles uit jouw leven te halen en gelukkig en succesvol te zijn?

Omdat je een leven wilt leiden zoals jij je dat idealiter maar wel realistisch voor je ziet?

Voel je dat je er klaar voor bent om een volgende stap in jouw (werk)leven te zetten, ambitieuze vrouw? Meld je dan hier aan. Mocht je meer informatie willen en met me willen overleggen of het iets voor jou is, neem dan hier contact met mij op.

Ik heb Sonja leren kennen als een vrolijk en open persoon, die een veilige omgeving creëert waardoor ik mijn verhaal helder heb gekregen en het met anderen durfde te delen. De methode is heel praktisch en toepasbaar, een echte stap naar bezinning. Het heeft me veel opgeleverd: bewustwording, rust en meer bezig met het “nu”.

Fidan

Sonja is een heel betrokken coach, die vertrouwen creëert. Ik voelde me snel veilig bij haar. De methode is heel praktisch en geeft handige handvatten om in de dagelijkse praktijk ook echt aan de slag te gaan en de omslag te maken naar meer bewustwording. Ik ervaar nu veel meer openheid en dat is een grote verandering in mijn leven.

Rina

Sonja is heel geïnteresseerd, open en oprecht en ziet de dingen goed. De bonusbijeenkomst in een groep is een feest der herkenning. De verhalen van anderen herken je en dat relativeert. De coaching heeft me een enorme bewustwording opgeleverd.

Dieske

Sonja is een fijne vrouw, heel open en ondernemend. Het programma en de coaching was heel inspirerend. Het heeft me er van bewust gemaakt hoe ver ik van mezelf af was. Daarin heb ik grote stappen gezet. Ik kan nu veel meer genieten.

Christiane

Sonja is lief, warm, inlevend, maar ook duidelijk. Het programma heeft me heel erg geïnspireerd. Het heeft me veel gebracht, in de vorm van bewustwording, ook van mijn valkuilen en hoe ik daar beter mee om kan gaan. De beren die ik eerder altijd op de weg zag staan, zijn er niet meer.

Charlotte