Je bent een ervaren vrouwelijke professional

Je hebt een hele eigen kijk op hoe je je leven wilt invullen. Je bent ambitieus en je werk is dan ook een belangrijk onderdeel van je leven. Je wilt het allerbeste uit jezelf halen, maar weet ook dat je…..

N

zo niet door kunt gaan

N

aan verwachtingen van anderen wilt voldoen

N

meer voor anderen zorgt dan voor jezelf

N

te vaak moe bent

N

voornamelijk to-do-lijstjes aan het afwerken bent

N

de regie even kwijt bent

N

aan anderen jouw kwetsbaarheid niet durft te tonen

N

verlangt naar rust, in je hoofd en in je lichaam

Interview over mijn visie en aanpak

In dit interview met Eva Hamming, auteur van het boek “van een burn-out naar een onweerstaanbaar leuk leven”, vertel ik over hoe ik als stress- en burn-out coach te werk ga en wat mijn visie en aanpak daarbij is.

Je zou willen dat..

Iemand je helpt de sleutel naar jouw omslagpunt te vinden

Je weer meer enthousiasme, flow, bezieling en voldoening kan ervaren

Meer kunt genieten van de mooie dingen in jouw leven

Je weer de beste, leukste versie van je zelf wordt

Je weer aan het roer staat van jouw leven

Als ik het kan, kan jij het ook. Daar ben ik van overtuigd!

Zelf ben ik ook een vrouw die vastliep en zelfs een burn-out kreeg. Door middel van coaching heb ik inzichten gekregen, waardoor ik andere keuzes ben gaan maken en de betere versie van mezelf ben geworden. Ik ben ervan overtuigd dat ik als professioneel coach jou succesvol verder kan helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling naar wat jij wilt bereiken. Daarvoor heb ik namelijk alle tools, kennis en ervaring!

Ik bied een keuze uit 2 individuele trajecten:

Meesterlijke vrouw

Voor ambitieuze vrouwen die willen investeren in een volgende stap in hun ontwikkeling: programma voor vrouwen die stress ervaren. Die voelen dat ze het anders willen in hun leven en daar graag mee aan de gang gaan onder deskundige begeleiding van een professioneel coach. Dit is een preventief programma, dus om langdurige uitval te voorkomen.

Bewuste vrouw na overspannenheid of burn-out

programma voor de vrouw die klachten van overspannenheid of burn-out ervaart. Ik begeleid haar naar inzicht hoe het zo ver heeft gekomen, maar ook om weer structuur aan te brengen en op krachten te komen.

In 5 stappen naar een gelukkig en succesvol (werk)leven

 Gelukkig en succesvol (werk)leven : individueel programma met bijeenkomst met een groep gelijkgestemden, voor de onderneemster die in 6 maanden tijd effectieve en duurzame stappen wil zetten, zodat ze optimaal kan functioneren, zowel privé als in haar bedrijf