meer lef om voor jezelf te kiezen in één dag!

Je wilt je leven wel over een andere boeg gooien, maar weet niet goed hoe. Je hebt het je al vaker voorgenomen, maar durft niet. Heel begrijpelijk, je bent niet de enige. Maar als je geen stap zet, dan blijf je waar je nu bent. En één ding weet je zeker: dat wil je niet!

Laat mij je helpen met een begin van reflectie op hoe jij het nu doet en ga inzien welke keuzes je eigenlijk zou willen maken. En zet dan die stap naar verandering, wat die verandering voor jou ook inhoudt. Het kan groot zijn, maar ook een hele kleine stap. Maar die stap moet je wel durven zetten. En daar is LEF voor nodig!

Het lef hebben om naar jezelf te kijken, jezelf leren begrijpen en een duurzame verandering ondergaan. Daar kan ik je bij helpen en dat doe ik ook graag voor jou. Ben je er bij op zaterdag 3 november?

Als je wilt dat je leven anders wordt, moet je iets anders doen.

Je hoeft het niet alléén te doen. Samen is het makkelijker en leuker. Kom naar mijn eendaagse op zaterdag 29 november 2018 in Amersfoort

“Meer lef om voor jezelf te kiezen in één dag”

Ik ga jou in 1 dag verder kan helpen, zodat jij stappen kunt zetten in jouw leven en persoonlijke ontwikkeling.

In alles wat ik vanuit mijn bedrijf doe staat voorop dat ik andere vrouwen verder wil helpen om lef te ontwikkelen om het anders te doen op een manier waar zij blij van worden. Authentiek en los van verwachtingen van anderen.

Te vaak hoor ik vrouwen zeggen dat ze door moeten zetten, dat ze een bepaalde keuze hebben gemaakt voor de rest van hun leven. Ze hebben het idee dat ze niet meer van koers kunnen veranderen. Ook als ze voelen dat ze het idealiter anders zouden doen. Gek, toch? Je kunt echt iedere dag bijsturen en andere keuzes maken.

Hoe zou jij het doen als je opnieuw zou kunnen beginnen?

Kom in beweging en gun jezelf een beter leven, waarin jij de leuke en krachtige versie van jezelf bent.

Tijdens deze inspirerende dag ga jij onder mijn begeleiding stappen zetten in jouw persoonlijk leiderschap.

Ik deel met jou belangrijke lessen, waarvan ik weet dat ik je daarmee verder kan helpen aangezien ik dat eerder ook al succesvol  bij andere vrouwen heb gedaan.

Wat levert het voor jou op?

  • Weten wat jij wilt
  • Jezelf laten zien
  • Kwetsbaarheid tonen vanuit kracht
  • Bewuste keuzes maken
  • Stappen zetten
  • NU

Ik weet hoe belangrijk het is als vrouwen meer gaan geloven in zichzelf en het beste uit zichzelf halen. Als ze gaan staan voor hun waarde en impact gaan hebben.

Ik kijk er enorm naar uit om met  jou aan de slag te gaan. Je bent al een powervrouw maar je weet ook dat je meer regie zou willen hebben en dat jij  je minder zou willen laten leven.

Het is nu tijd dat jij helemaal jezelf kunt zijn en de regie gaat pakken in jouw leven. We gaan naast focus aan de slag met perfectionisme, schaamte en kwetsbaarheid. Je gaat heel praktisch doelen stellen, zodat je direct stappen zet.

Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Tijdens deze 1-daagse ga jij je bewust worden hoe jij dingen doet en wat jou tegenhoudt om het anders te doen.  Dit inzicht is essentieel, want je kunt het pas anders doen als je inzicht hebt hoe je het nu doet. Je gaat stappen zetten in nieuwe keuzes maken,  schaamte loslaten, gewoon omdat je voelt dat het kan!

Voor wie is deze eendaagse geschikt?

  • Als je voelt dat je zo niet nog 10 jaar wilt doorgaan
  • Als je vrouw bent
  • Als je weet dat je gelukkiger en met veel meer innerlijke kracht in het leven zou kunnen staan
  • Als je wilt investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling

Waarom in een groep?

De andere deelneemsters zijn gelijkgestemde vrouwen, die ook behoefte hebben aan verandering. Ieder heeft haar eigen proces, maar door dat in een groep te doen kun je elkaar wel spiegelen en inspireren. Door de verhalen van anderen worden ook onbewuste belemmeringen bij jouzelf zichtbaar. Zo krijg je nog sneller inzichten in jouw eigen proces. De groep wordt unaniem, ook als daar eerst weerstand op zat, door deelneemsters altijd als grote winst ervaren.

Wat zeggen mensen over mij als coach?

Dat ik een veilige setting creëer, waarin je je verhaal kunt doen. Dat ik je met mijn methode verder help, een grote en duurzame stap voorwaarts.

Schrijf je in voor mijn geheel nieuwe eenmalige ééndaagse, zodat je daadwerkelijk en moeiteloos de stap kunt gaan zetten naar verandering in jouw leven.

Ik wil  de groep beperkt houden dus als je erbij wilt zijn schrijf je dan nu in via info@sonjajansen.nl.

informatie over de 1-daagse op een rijtje:

Wanneer: zaterdag 29 november 2018 van 10 tot 16.30 uur

Waar: Amersfoort

Investering: € 135,00 (inclusief btw voor particulieren) en dat is inclusief drankjes en lunch

Ken je een andere vrouw die ook meer voor zichzelf zou willen kiezen en bij deze inspirerende dag aanwezig zou willen zijn? Stuur haar dit bericht dan door. Als je je samen opgeeft krijg je korting. Dan is de investering voor de hele dag € 97,00 per persoon.