Meesterlijke vrouw, coachprogramma

Sonja Jansen, professioneel coach voor vrouwelijke professionals

Een succesvol en exclusief programma dat jij individueel doorloopt …….

> gemaakt voor jou ambitieuze, rationele vrouw, omdat je weet dat je het anders wil gaan doen

> om jou te inspireren en te laten ervaren dat succesvol leven ook voor jou is weggelegd

> dat jou begeleidt naar meer persoonlijke effectiviteit, rust en voldoening

>  waarin ik mijn kennis en alles wat ik de laatste jaren heb geleerd met jou deel

 

10 weken neem ik je mee met mijn effectieve en succesvolle methode,  zodat jij op korte termijn daadwerkelijk de omslag kan gaan maken: de regie pakken met heel veel zelfvertrouwen, zowel zakelijk als privé.

Ik leer je bewust te worden hoe jij het nu doet.

Ik leer je een toekomst voor je te zien waar je naar verlangt en wat realiteit kan worden voor jou.

Ik leer je in te zien hoe jij jezelf  tegen hebt gehouden dat inspirerende leven te bereiken.

Jouw angsten, onzekerheden, twijfels en belemmerende overtuigingen gaan we omturnen!

Ik leer je te vertrouwen op het proces, leven vanuit jouw gevoel en ratio samen,  in vertrouwen en plezier.

Ik leer je om bescheidenheid los te laten en jouw plek in te nemen vanuit een innerlijk vertrouwen.

 

We doen het samen want je hoeft het niet alleen te doen. Samen kom je verder!

Van welke overtuigingen over jezelf ga je afscheid nemen?

Wie is je rolmodel, van wie ga jij leren?

Hoe ziet jouw omgeving eruit, is deze helpend?

Hoe ga jij de kracht van jouw gedachten iedere dag inzetten VOOR jou in plaats van TEGEN jou?

 

Een andere mindset gaat jou helpen om zelfbewust en optimistisch in het leven te staan.

 

Ik ga jouw belemmerende overtuiging transformeren naar een helpende overtuiging, zodat jij écht jezelf kunt zijn en keuzes kunt maken waar jij blij van wordt.

 

Maak dit jaar jóuw jaar en volg het programma

Meesterlijke Vrouw.

Meld je HIER aan.

Voor wie is dit individuele programma geschikt?

Voor ambitieuze vrouwen die willen investeren in een volgende stap in hun ontwikkeling. Die voelen dat ze het anders willen in hun leven en daar graag mee aan de gang gaan onder deskundige begeleiding van een professioneel coach.Dat zal een grote transformatie teweeg brengen die zowel zakelijk als privé doorwerkt. Anderen zijn jou al voorgegaan.

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat zowel uit onderdelen online(video’s en werkbladen), als intensieve 1-op-1 coachsessies, waardoor je al in 10 weken een boost geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat hoef je niet alleen te doen, ik loop dit pad met je mee. Het online gedeelte, dat jij lekker op jouw moment thuis doet en als je dat wilt kunt herhalen, bestaat uit de volgende 10 onderdelen:

  1. Bezield leven met de juiste focus: Je bepaalt de essentiële waarden in jouw leven, zodat je de juiste koerst kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven.
  2. Jezelf bevrijden van onnodige ballast: Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
  3. Jouw droomleven gaan leven: Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.
  4. Jouw blokkades overwinnen: Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen
  5. Jezelf overwinnen: Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren.
  6. Jouw energie meer in balans: Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven
  7. Mindset naar geluk Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.
  8. grenzen stellen zonder schuldgevoel: Je leert hoe jij zelf mag kiezen hoe een ander zich ten opzichte van jou mag gedragen en neemt daardoor jouw eigen ruimte in
  9. Prioriteiten stellen: Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je voornamelijk nog díe dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt
  10. Vasthouden aan je verlangen bij weerstand: Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren. Én Genieten van je bereikte succes: Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal “in the lead”.

In de 3 individuele sessies gaan we in op wat er precies voor  jou speelt en gaan we belemmeringen transformeren, zodat je zeker weet dat jij jouw doel gaat bereiken. Dat doe ik door middel van interventies uit de NLP, emdr of (familie)opstelling.

2 maanden nadat je het programma hebt doorlopen is er nog een borgingssessie, zodat je zeker weet dat er geen losse eindjes meer zijn.

 

Doordat ik niet op gedrag coach, maar jouw belemmerende overtuiging transformeer, val je niet terug in jouw oude patroon.

Wat is de investering?

Je investeert in tijd, maar ook in geld, namelijk € 2.950,= (excl. btw voor werkgevers ). Mocht je het privé willen betalen neem dan even contact met me op, want dan heb ik een afwijkend particulier tarief.

Is dit wat jij nu nodig hebt? Schrijf je dan direct in, dan sta je binnenkort anders in het leven. Mail naar info@sonjajansen.nl

Wat zeggen eerdere deelneemsters over mij als coach?

“Sonja is een heel betrokken coach, die vertrouwen creëert. Ik voelde me snel veilig bij haar. De methode is heel praktisch en geeft handige handvatten om in de dagelijkse praktijk ook echt aan de slag te gaan en de omslag te maken naar meer bewustwording. Ik ervaar nu veel meer openheid en dat is een grote verandering in mijn leven.”

“Sonja is heel geïnteresseerd, open en oprecht en ziet de dingen goed. De training in een groep is een feest der herkenning. De verhalen van anderen herken je en dat relativeert. De training heeft me een enorme bewustwording opgeleverd.”

“Sonja is een fijne vrouw, heel open en ondernemend. De training was heel inspirerend. Het heeft me er van bewust gemaakt hoe ver ik van mezelf af was. Daarin heb ik grote stappen gezet. Ik kan nu veel meer genieten.”

“Sonja is warm, inlevend, maar ook duidelijk. De training heeft me heel erg geïnspireerd. Het heeft me veel gebracht, in de vorm van bewustwording, ook van mijn valkuilen en hoe ik daar beter mee om kan gaan. De beren die ik eerder altijd op de weg zag staan, zijn er niet meer.”

 

Is dit waar je naar op zoek bent? Meld je aan via info@sonjajansen.nl.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Mail me en ik bel je even om te overleggen, zodat je al jouw vragen kunt stellen en zeker weet dat je goed zit als jij je aanmeldt.