Meesterlijke Vrouw Exclusief (coachprogramma)

Sonja Jansen, professioneel coach voor vrouwelijke professionals

Een succesvol en exclusief programma …….

> gemaakt voor jou ambitieuze, rationele vrouw, omdat je weet dat je het anders wil gaan doen

> om jou te inspireren en te laten ervaren dat succesvol leven ook voor jou is weggelegd

> dat jou begeleid naar meer persoonlijke effectiviteit, rust en voldoening

>  waarin ik mijn kennis en alles wat ik de laatste jaren heb geleerd met jou deel

 

10 maanden lang neem ik je mee in mijn flow en mijn succesvolle methode,  zodat jij daadwerkelijk de omslag kan gaan maken naar een succesvol leven, zowel zakelijk als privé.

Ik leer je bewust te worden hoe jij het nu doet.

Ik leer je een toekomst voor je te zien waar je naar verlangt en wat realiteit kan worden voor jou.

Ik leer je in te zien hoe jij jezelf  tegen hebt gehouden dat inspirerende leven te bereiken.

Jouw angsten, onzekerheden, twijfels en belemmerende overtuigingen gaan we omturnen!

Ik leer je te vertrouwen op het proces, leven vanuit jouw gevoel en ratio samen,  in vertrouwen en plezier.

Ik leer je om bescheidenheid los te laten en jouw plek in te nemen vanuit een innerlijk vertrouwen.

 

We doen het samen met andere gelijkgestemde vrouwen want je hoeft het niet alleen te doen. Samen kom je verder!

Van welke overtuigingen over jezelf ga je afscheid nemen?

Wie is je rolmodel, van wie ga jij leren?

Hoe ziet jouw omgeving eruit, is deze helpend?

Hoe ga jij de kracht van jouw gedachten iedere dag inzetten VOOR jou in plaats van TEGEN jou?

 

Een andere mindset gaat jou helpen.

 

Ik ga jouw belemmerende overtuiging transformeren naar een helpende overtuiging, zodat jij écht jezelf kunt zijn en keuzes kunt maken waar jij blij van wordt.

 

Maak dit jaar jouw jaar en volg het programma Meesterlijke Vrouw  Exclusief. Meld je HIER aan.

 

Voor wie is dit programma geschikt?

Voor ambitieuze vrouwen die willen investeren in een volgende stap in hun ontwikkeling. Die voelen dat ze het anders willen in hun leven en daar graag mee aan de gang gaan onder deskundige begeleiding van een professioneel coach.

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat zowel uit onderdelen online, 1-op-1 als in een groep, waardoor je gedurende 10 maanden een boost geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat hoef je niet alleen te doen. Het online gedeelte bestaat uit de volgende 10 onderdelen:

  1. Bezield leven met de juiste focus: Je bepaalt de essentiële waarden in jouw leven, zodat je de juiste koerst kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven.
  2. Jezelf bevrijden van onnodige ballast: Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.
  3. Jouw droomleven gaan leven: Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.
  4. Jouw blokkades overwinnen: Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen
  5. Jezelf overwinnen: Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren.
  6. Jouw energie meer in balans: Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven
  7. Mindset naar geluk Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.
  8. grenzen stellen zonder schuldgevoel: Je leert hoe jij zelf mag kiezen hoe een ander zich ten opzichte van jou mag gedragen en neemt daardoor jouw eigen ruimte in
  9. Prioriteiten stellen: Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je voornamelijk nog díe dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt
  10. Vasthouden aan je verlangen bij weerstand: Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren. Én Genieten van je bereikte succes: Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal “in the lead”.

In de 6 individuele sessies gaan we in op wat er precies voor  jou speelt en gaan we belemmeringen transformeren, zodat je zeker weet dat jij jouw doel gaat bereiken.

In de 4 live dagdelen, die in Amersfoort in het midden van het land plaats vinden, gaan we verhalen en ervaringen delen, maar ook dieper in op thema’s die in de groep aan de orde zijn. De positieve flow vanuit de groep zal je ondersteunen in jouw proces.

 

Doordat de begeleiding 10 maanden duurt val je niet terug in jouw oude patroon.

Wat is de investering?

Je investeert in tijd, maar ook in geld, namelijk € 6.495,= (incl. btw voor particulieren). Er geldt een vroegboekkorting tot xx. Wanneer je inschrijving én betaling voor die datum is ontvangen is het exclusieve programma te boeken voor € 5995,=.

Is dit wat jij nu nodig hebt? Schrijf je dan direct in, want ik wil de groep niet te groot laten worden. Mail naar info@sonjajansen.nl

Wat zeggen eerdere deelneemsters over mij als coach?

“Sonja is een heel betrokken coach, die vertrouwen creëert. Ik voelde me snel veilig bij haar. De methode is heel praktisch en geeft handige handvatten om in de dagelijkse praktijk ook echt aan de slag te gaan en de omslag te maken naar meer bewustwording. Ik ervaar nu veel meer openheid en dat is een grote verandering in mijn leven.”

“Sonja is heel geïnteresseerd, open en oprecht en ziet de dingen goed. De training in een groep is een feest der herkenning. De verhalen van anderen herken je en dat relativeert. De training heeft me een enorme bewustwording opgeleverd.”

“Sonja is een fijne vrouw, heel open en ondernemend. De training was heel inspirerend. Het heeft me er van bewust gemaakt hoe ver ik van mezelf af was. Daarin heb ik grote stappen gezet. Ik kan nu veel meer genieten.”

“Sonja is warm, inlevend, maar ook duidelijk. De training heeft me heel erg geïnspireerd. Het heeft me veel gebracht, in de vorm van bewustwording, ook van mijn valkuilen en hoe ik daar beter mee om kan gaan. De beren die ik eerder altijd op de weg zag staan, zijn er niet meer.”

 

Is dit waar je naar op zoek bent? Meld je aan via info@sonjajansen.nl.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Mail me en ik bel je even om te overleggen, zodat je al jouw vragen kunt stellen en zeker weet dat je goed zit als jij je aanmeldt.

 

locatie van livemiddagen in Amersfoort bij Dutch Bizz