Wat houdt het programma van Meesterlijke vrouw in?

Als je meedoet aan het Meesterlijke vrouw programma ontdek je wat je het allerliefste wilt doen en hoe je dat ook succesvol in je leven kunt doorvoeren. Het Basis programma is geheel online en doe je op jouw moment. Het Plus programma biedt daarbovenop 3 coachsessies, zodat je beter zicht krijgt op wat er voor jou speelt en natuurlijk is de coaching ook een duwtje in de rug. Het exclusieve programma is zowel online, 1-op-1 als in een groep, waardoor je gedurende 9 maanden een boost geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat hoef je niet alleen te doen.

Het programma bestaat maximaal uit de volgende onderdelen:

5

10 modules

In de online trainingsomgeving ga je aan de slag en krijg je in 10 modules begeleiding op verschillende onderwerpen, zodat jij je steeds bewuster wordt hoe jij de dingen in jouw leven doet. Deze trainingsvideo’s werken heel krachtig en kun je telkens weer bekijken waardoor je de waardevolle kennis maximaal tot je kunt nemen.

5

persoonlijke coachsessies

persoonlijke coachsessies (eventueel via Skype), waarin je persoonlijke begeleiding krijgt van Sonja. Met volop ruimte voor jouw specifieke ontwikkelvragen. Op deze manier kom je op een diepere laag in een flow, waardoor je optimaal aan je persoonlijke ontwikkeling en ambitie kunt werken.

5

Besloten Facebookgroep

In een besloten Facebookgroep kunnen jullie elkaar ook online ontmoeten en dingen delen, waardoor je nog verder komt.

5

4 live trainingsmiddagen

4 live trainingsmiddagen op een prachtige locatie in het midden van het land (Amersfoort) waarin je door Sonja wordt begeleid op jouw ontdekkingsreis naar welke keuzes jij het liefste maakt, zodat je meer rust en innerlijke kracht en vertrouwen ervaart. Dit levert verdieping op en bovendien ervaar je de positieve input en steun van de groep met gelijkgestemden. Vanzelfsprekend kun je al je vragen stellen.

5

Gelijkgestemde vrouwelijke professionals

Op de live trainingsdagen én in de besloten Facebookgroep omring je jein de exclusieve variant met gelijkgestemde vrouwelijke professionals aan wie je veel zult hebben door het delen van ervaringen en successen.

Gun jij jezelf een volgende stap?

Wil jij daarin investeren? Ik doe niets liever dan andere vrouwen helpen die stap te zetten om de betere versie van zichzelf te worden. Ik heb dan ook een mooi programma ontwikkeld, genaamd meesterlijke vrouw, dat jou gegarandeerd helpt naar jouw volgende stap.

Het programma wordt door mij aangeboden op drie verschillende verdiepingsniveaus:

Hoe haal je het meest uit je deelname?

N

Je hebt een positieve instelling.

N

Je neemt actief deel aan het programma.

N

Je bent een inspirerend voorbeeld voor de andere meesterlijke vrouwen, zodat ze van jou kunnen leren.

N

Je hebt geen oordeel over keuzes of ervaringen van andere deelnemers.

N

Je begrijpt dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw resultaten.

N

En tot slot doorloop je natuurlijk alle modules en doe je de oefeningen, zodat je jouw eigen proces kunt doorlopen.

Wanneer is deelname géén goed idee …

M

Als je denkt dat er eerst nog van alles moet veranderen voordat jij deze stap kunt zetten.

M

Als jij andere zaken voorrang geeft boven je eigen ontwikkeling en geluk.

M

Als je denkt dat het vanzelf goed komt. Dat is niet zo, want als je blijft doen wat je deed dan houd je wat je hebt.

M

Als je denkt dat je geen (financiële) middelen hebt en geen oplossing ziet middelen er voor vrij te maken.

M

Als je het niet waard vind in jezelf te investeren in tijd, energie en geld.

Meesterlijke vrouw, wat gaan de online modules jou opleveren:

5

Je bepaalt jouw stip op de horizon, zodat je de juiste koerst kunt uitstippelen naar een evenwichtiger en gelukkiger leven.

5

Je leert om los te laten wat je niet meer dient, zodat je meer ruimte hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

5

Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.

5

Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden en wat je kunt doen om ze te overwinnen

5

Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren

5

Je weet wat je te doen hebt om in balans te komen en te blijven

5

Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.

5

Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je alleen nog die dingen doet waar jij ook daadwerkelijk blij van wordt.

5

Je leert om jouw verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren.

5

Je bent je bewust van jouw succes van de stappen die je hebt gezet en je voelt je weer helemaal “in the lead”.

Voel jij dat dit is wat jij nodig hebt om jouw verlangen van rust, ruimte en voldoening in jouw hectische leven te realiseren?

Voel je dat je er klaar voor bent om mee te doen met Meesterlijke vrouw? Meld je dan hier aan. Mocht je meer informatie willen en met me willen overleggen of het iets voor jou is, neem dan hier contact met mij op.

Ik heb Sonja leren kennen als een vrolijk en open persoon, die een veilige omgeving creëert waardoor ik mijn verhaal helder heb gekregen en het met anderen durfde te delen. De methode is heel praktisch en toepasbaar, een echte stap naar bezinning. Het heeft me veel opgeleverd: bewustwording, rust en meer bezig met het “nu”.

Fidan

Sonja is een heel betrokken coach, die vertrouwen creëert. Ik voelde me snel veilig bij haar. De methode is heel praktisch en geeft handige handvatten om in de dagelijkse praktijk ook echt aan de slag te gaan en de omslag te maken naar meer bewustwording. Ik ervaar nu veel meer openheid en dat is een grote verandering in mijn leven.

Rina

Sonja is heel geïnteresseerd, open en oprecht en ziet de dingen goed. De training in een groep is een feest der herkenning. De verhalen van anderen herken je en dat relativeert. De training heeft me een enorme bewustwording opgeleverd.

Dieske

Sonja is een fijne vrouw, heel open en ondernemend. De training was heel inspirerend. Het heeft me er van bewust gemaakt hoe ver ik van mezelf af was. Daarin heb ik grote stappen gezet. Ik kan nu veel meer genieten.

Christiane

Sonja is lief, warm, inlevend, maar ook duidelijk. De training heeft me heel erg geïnspireerd. Het heeft me veel gebracht, in de vorm van bewustwording, ook van mijn valkuilen en hoe ik daar beter mee om kan gaan. De beren die ik eerder altijd op de weg zag staan, zijn er niet meer.

Charlotte