zet de volgende stap naar een gelukkig en succesvol (werk)leven

Als vrouw en onderneemster wil je vanuit rust en vertrouwen impact hebben, zowel zakelijk als privé. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, anderen inspireren en gewoon lekker genieten van het leven.

Je wilt lekker in je vel zitten, voldoende energie hebben en zeker niet geleefd worden. De regie hebben in jouw leven en business is wat jij wilt.

Succesvolle vrouwen weten wat zij willen. Zij kunnen ook heel goed een beslissing nemen zowel met hun hoofd als vanuit hun hart. Het zijn vrouwen die anderen inspireren. Ken jij zo iemand, een vrouw die jij bewondert? Voor mij is dat bijvoorbeeld Michelle Obama of Oprah Winfrey. Dat zijn wat mij betreft vrouwen die vanuit liefde en innerlijke kracht handelen, maar ook in beweging zijn.

Ik kwam laatst een aantal inspirerende quotes van Oprah tegen, die ik hier graag met je deel.

“Turn your wounds into wisdom.”

“Be thankful for what you have; you’ll end up having more.”

“True forgiveness is when you can say, “Thank you for that experience.”

Maar er zijn helaas ook veel vrouwen die nog geen flow voelen. Ze ervaren te weinig energie en staan in een soort van overleefstand.  Ze MOETEN van alles en de gedachten malen maar door in hun hoofd. Het knaagt van binnen dat ze niet leven zoals ze eigenlijk zouden willen. Ze voelen ook dat het zo niet nog 3 jaar door kan gaan, dat ze dan echt onderuit gaan. Ze zouden het zo graag anders willen, maar weten niet hoe.

Deze vrouwen hebben zichzelf vastgezet door bepaalde overtuigingen, bijvoorbeeld dat het leven nu eenmaal zo is, dat het voor hen niet is weggelegd een inspirerende, succesvolle vrouw te zijn.

Ik weet dat je die mindset kunt omturnen, want ik heb vele vrouwen daarbij begeleid met mijn coachmethode en heb het zien gebeuren. Zodat je wel een leven kunt leiden vanuit rust, vertrouwen en voldoening. Je wordt dan gewoon weer die leuke versie van jezelf.

Wanneer ga jij de volgende stap zetten richting een gelukkig en succesvol (werk)leven omdat je doet wat je graag wilt doen? Mag ik met je mee lopen?

Liefs,