wil jij weer meer regie en voldoening ervaren in jouw hectische leven?

Ben jij een ambitieuze vrouwelijke jurist en herken je een aantal van de volgende eigenschappen?

N

Dienstbaarheid

N

Loyaliteit

N

Perfectionisme

N

Winnaarsmentaliteit

N

Sociaal

N

Moeilijk nee kunnen zeggen

N

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Dat zijn stuk voor stuk hele mooie eigenschappen, waarmee jij waarschijnlijk ook succesvol bent geweest. Al die eigenschappen tezamen vormen echter ook jouw valkuil.

Voel jij dat je op deze weg niet door kunt of wilt gaan? Maar weet je niet goed hoe je dat op een andere manier zou moeten vormgeven?

Ik herken een groot aantal van de genoemde eigenschappen ook bij mezelf. Destijds ben ik als jurist werkzaam geweest. Ik was succesvol, maar niet tevreden. Toch ging ik door op de ingeslagen weg omdat ik niet zag hoe het anders kon. Totdat ik uitviel met klachten van burn-out en twee jaar niet kon werken.

Nu achteraf zie ik waar het mis ging. Met die wetenschap als ervaringsdeskundige en met mijn kennis en ervaring als professioneel coach kan ik jou begeleiden naar datgene wat jij graag wilt bereiken. Misschien weet je niet eens wat je echt graag wilt. Ook daarin help ik je met mijn coaching jouw verlangen helder te krijgen. Ook help ik je inzicht te krijgen hoe het anders kan en hoe je dat kunt vormgeven. Want je wilt weer jouw leuke stralende versie zijn en genieten van al het moois in je leven, zowel op het werk als daarbuiten.

Als jurist en coach ben ik degene die jou kan helpen, want ik weet als geen ander waar jij tegenaan loopt. En hoe moeilijk het is je kwetsbaar op te stellen.

Je kunt bij mij terecht voor 1-op1 coaching, maar ik heb ook twee programma’s

Meesterlijke vrouw

Een programma voor diegene die voelt dat het anders moet en dat nu de stap gezet moet worden

Bewuste vrouw na overspannenheid of burn-out

Een programma voor degene die de diagnose overspannenheid of burn-out heeft gekregen en gestructureerde ondersteuning wil in haar herstelproces