Wil jij burn-out voorkomen bij jouw medewerkers?

Als professioneel coach van vrouwen met burn-out, help ik jou graag hierbij op weg. Ik nodig jou als leidinggevende of HR adviseur van harte uit voor de online workshop:

‘Burn-outklachten herkennen en voorkomen’
maandagmiddag 18 januari 2021, van 15.00 tot 16.00 uur 

Burn-out: een erkende beroepsziekte
Uit onderzoek in 2019 is gebleken dat één op de zeven werkenden burn-outklachten ervaart en dat aantal is door nu in deze coronaperiode alleen nog maar toegenomen. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft burn-out officieel erkend als beroepsziekte en dat maakt dat de werkgever een zorgplicht heeft. Valt een medewerker uit met burn-outklachten, dan duurt het herstel vaak maanden. Dat brengt allerlei problemen en kosten met zich mee. Het is frustrerend als je niet tijdig hebt gezien dat een medewerker afstevent op een burn-out.  De workshop ‘Burn-outklachten herkennen en voorkomen’ helpt je de signalen te herkennen.

Van overleven naar leven
Zelf heb ik ook te maken gehad met een burn-out. Begeleiding gericht op herstel van burn-out was er toen nog niet. Twee jaar deed ik erover om helemaal beter te worden. Zodoende weet ik uit eigen ervaring wat nodig is om te herstellen en niet terug te vallen. Sinds drie jaar begeleid ik als professioneel coach vrouwen ter voorkoming of herstel van burn-out. Daarbij hanteer ik een eigen methode, gebaseerd op bewustwording, belemmeringen herkennen en deze omzetten naar een andere mindset. Zo leer je keuzes te maken die goed bij je passen en maak je de switch ‘van overleven naar leven’. Dat deze methode effectief is, zie ik bij al mijn cliënten.

Word je bewust van wat jij kunt doen!
Wat een burn-out is en hoe het voelt? Dat is moeilijk te bevatten als je het zelf niet hebt meegemaakt. Maar je kunt wel leren wat de signalen zijn, zodat je adequaat kunt handelen of reageren. In deze workshop krijg je waardevolle informatie over burn-out, tips voor preventie en leer je wat nodig is om te herstellen. Na afloop weet je:

  • welke oorzaken kunnen leiden tot burn-out;
  • hoe iemand met burn-out zich voelt;
  • wat de signalen zijn van een (naderende) burn-out;
  • wat de medewerker in die situatie nodig heeft;
  • hoe je goede hulp kunt bieden.

Ik organiseer deze interactieve workshop nog één keer aangezien het een groot succes was, alleen nu online. Deelname kost € 47,- per persoon (excl. btw). Inbegrepen is na afloop een persoonlijk telefonisch overleg van 20 minuten waarin ik je tips geef voor waar jij in jouw situatie tegenaan loopt, zodat jij weet wat je te doen staat.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan vóór 14 januari met een mail naar info@SonjaJansen.nl

Meer informatie over mijn coaching vind je op www.sonjajansen.nl.

Mocht je het leuk vinden nu alvast mijn e-book te lezen, waarin ik vertel over mijn eigen burn-out, dan kun je die met de volgende link downloaden: https://sonjajansen.nl/gratis/

Graag tot ziens!

Hartelijke groet, Sonja Jansen